Høng
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 16. august 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 16. august 2022

DR1

06:00  

Jordlam i Frilandshaven
Jordlam i Frilandshaven Helstegt lam tilberedes i et hul i jorden med varme sten. Jørgen Skouboe får en gæst, der mestrer den gamle kunst at lave jordlam. I udekøkkenet står den på friterede grønne bananer og mangosalat, som Anne Hjernøe tilbereder. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 26.07.06

06:30  

Haven i Hune (9:10)
Haven i Hune (9:10) Anne Just camouflerer grimme udhuse ved hjælp af klatreplanter. Hun viser, hvordan man får et levende gardin, og hvordan det beskæres. Annes interesse for have og planter begyndte efter et besøg i La Cours have. Nu besøger hun haven igen, og vi kommer med. Claus Dalby viser, hvordan man i den store have kan lave små haverum ved hjælp af planter. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 29.05.05

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Vold og kontrol bag sløret (2:2)
Vold og kontrol bag sløret (2:2) Foreningen har fået vind i sejlene, og de mange frivillige danner nu et stærkt fællesskab. Men pludselig truer anklager, om bl.a. dokumentfalsk på de sociale medier, foreningens eksistens. Samtidig tikker råb om hjælp stadig ind på Messenger. Blandt andet fra en kvinde på krisecenter, der har desperat brug for Kefas hjælp.

08:15  

Aftenshowet
Aftenshowet Den konservative leder Søren Pape Poulsen har i dag meldt sig på banen som statsministerkandidat - Hvad har det været for en dag for den konservative leder? Bind og tamponer bliver nu gratis i Skotland, som det første land i verden. Målmandslegenden Peter Schmeichel springer ud som rockmusiker. Værter: Sofie Østergaard og Kristian Ring-Hansen Holt DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hedningen, heksen og hyldemor (2:3) Ritualer
Hedningen, heksen og hyldemor (2:3) Ritualer En primitiv hytte i Sverige er rammen for Andreas samling af veninder, der skal udføre et ritual for at rense vinteren af sig. Asta skal sidde alene i en skov om natten for at overvinde sin frygt for mørket og får hjælp hjemme hos Maria Hyldemor.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (10)
Rosa fra Rouladegade III (10) Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

06:00  

Ernest & Celestine (14)
Ernest & Celestine (14)

06:10  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15)

06:20  

Bamselægen - Lungerne (10)
Bamselægen - Lungerne (10) Host! Theo og bamsen Theo 2 besøger i dag Bamselægen Sandra, fordi Theo 2 har ondt i brystet og hoster gult slim op. Den er helt gal, men så er det godt, at Sandra har et bamsoskop, som kan bruges til at undersøge slim. Professor Allan kommer også forbi, og han har en blæsebælg med. Hvad mon den skal bruges til? Portør Ole banker også på og er blevet rigtig syg. Mon Portør Ole fejler det samme som Theo 2, og kan Theo og Sandra mon hjælpe dem til at blive raske?

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (34)
Hey Duggee (34)

07:00  

Velkommen i 0.A (9)
Velkommen i 0.A (9) Hazem er kommet fra Syrien til Danmark sammen med sin mor og søskende. Han er seks år og er startet i 0. klasse. Hver fredag samles hele skolen til morgensang, og i dag skal Hazem og hans klasse optræde. Sangen handler om en papegøje, der kommer fra et andet land. Det er der flere i klassen, der gør, og de har lært om andre sprog - fx kinesisk. Det synes Hazem er svært.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:19  

Simon II
Simon II

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

07:45  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (27)
Vidundervovsen Vaffel (27)

08:25  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

08:40  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

08:50  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

09:10  

Jenter fra Norge: Jægerkorpsets seje kvinder (2:2)
Jenter fra Norge: Jægerkorpsets seje kvinder (2:2) Norsk dokumentarserie. 60 kvinder søgte ind i Norges eneste specialstyrke for kvinder. Nu er der kun 11 tilbage, de andre klarede ikke optagelseskravene. Hvem er de næste, der ryger? Der er masser af udfordringer til dem. Blandt andet en lang, tung vinterøvelse, hvor de bliver vækket midt om natten og hurtigt skal være klar til at fortsætte.

09:40  

En naturlig affære - Menneskets forhold til naturen
En naturlig affære - Menneskets forhold til naturen Østrigsk dokumentar fra 2020. (A Natural Affair: The Human/Nature Connection) Vi elsker dem, og vi spiser dem. Mennesket har et meget specielt forhold til de dyr og planter, der omgiver os. Et forhold, der kan være gensidigt fordelagtigt og destruktivt. Her udforskes den fascinerende og overraskende forbindelse mellem menneske og natur. Hvad kan vi lære af naturen? Hvordan kan naturen drage fordel af vores eksistens? Og hvem har brug for hvem for at overleve?

10:30  

Auktionshuset IV (7)
Auktionshuset IV (7) I Auktionshuset skal der i dag sælges ure. Med Frederik Bruun Rasmussen på podiet er dagens klare mission at få nye og ikke mindst yngre kunder til auktion. Den typiske kunde i Bredgade er lidt oppe i årene. Det er derfor en fornøjelse også for Jesper Bruun Rasmussen at byde velkommen til et purungt par, som i dag står over for deres auktionsdebut og derfor får et par gode byde-fif med på vejen. Imens inviterer smykkeafdelingens eksperter, Katrin Mikkelsen Sørensen og Lise Jacobsen, en flok nordsjællandske damer hjem til champagne og et foredrag om diamanter. Afdelingen har brug for flere købestærke kunder, og med aftenens funklende charmeoffensiv håber eksperterne at få fristet gæsterne til at købe på den kommende auktion.

DR2

09:05  

European Championships: Atletik, direkte
European Championships: Atletik, direkte Det bliver en travl formiddag på Det Olympiske Stadion i München, når andendagen af EM i atletik går i gang. Mændenes tikamp fortsætter med de sidste discipliner i dag, og derudover er der en række indledende konkurrencer, også med dansk deltagelse. Axel Vang Christensen og Jakob Dybdahl Abrahamsen skal forsøge at kvalificere sig til finalen i 3000 meter forhindringsløb, og Katrine Koch Jacobsen skal i aktion i kvindernes hammerkast. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:16  

Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken?
Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken? En havtaske gemmer sig helt nede på bunden af havet. Den gemmer sig virkelig godt, for at kunne overraske de fisk, som den er på jagt efter. Spørgsmålet er, om du kan finde havtasken?

09:20  

Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.

09:25  

Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7)
Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7) I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.

09:35  

MikroMakkerne - Snegle
MikroMakkerne - Snegle MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de slimede snegle og undersøger hvilken snegleart, der er hurtigste og stærkest. Og så kaster de sig selv på hovedet i en slimet snegle-glidebane!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:47  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Triceratops var ikke den hurtigste dinosaur, i stedet var den bygget til at blive og tackle.

09:50  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:05  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:10  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Mission Valhalla (7)
Mission Valhalla (7) Hymers Ølkar er blevet stjålet! Det enorme ølkar, som Thor vandt i en drabelig kamp, der nær havde kostet ham livet, og som til gengæld kostede adskillige jætter livet. Det er ikke så god, for Odin skal holde en stor fest, og hvad vil folk ikke sige om ham, hvis der ikke er øl nok? Sammen med de modige, jordiske heltinder Vanessa og Vanilla drager alfaderen Odin selv afsted på mission for at skaffe karret tilbage. For Valhalla!

10:35  

Cirkusliv i savsmuld (7)
Cirkusliv i savsmuld (7) Cirkusdirektørens fætter har mange internationale artister i sit cirkus, og det vil cirkusdirektøren også have. Han bliver derfor meget glad da to sorte artister fra Afrani møder uanmeldt op i hans cirkus.

10:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ørentvister kravler ind i dit øre? Tag med Lille Nørd på ørentvist-jagt, og se hvorfor Katrine vil skrumpe Anders i sin magi-maskine.

11:20  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

11:45  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

PostNord Danmark Rundt 2022: 1. etape. Allerød-Køge, direkte
PostNord Danmark Rundt 2022: 1. etape. Allerød-Køge, direkte Den 31. udgave af PostNord Danmark Rundt begynder i Allerød, der for første gang er startby for en etape af PostNord Danmark Rundt. Her venter de første 222,6 kilometer af årets udgave, der fra Allerød skærer tværs ned gennem Sjælland, inden en 10 kilometer lang rundstrækning sender feltet rundt i målbyen, Køge. Her venter tre omgange i kystbyen, inden det forventede sprinteropgør på Vordingborgvej afslutter løbets første etape. Kommentatorer: Tobias Hansen og Brian Nygaard

DR2

14:15  

EM Udspring: Mix 10m, synkron, direkte
EM Udspring: Mix 10m, synkron, direkte Det bliver både nervepirrende og fascinerende, når Europas bedste udspringere skal findes ved EM i Rom. Kommentatorer: Tobias Boldt og Claus Friislund

14:40  

European Championships: Atletik
European Championships: Atletik Det bliver en travl formiddag på Det Olympiske Stadion i München, når andendagen af EM i atletik går i gang. Mændenes tikamp fortsætter med de sidste discipliner i dag, og derudover er der en række indledende konkurrencer, også med dansk deltagelse. Axel Vang Christensen og Jakob Dybdahl Abrahamsen skal forsøge at kvalificere sig til finalen i 3000 meter forhindringsløb, og Katrine Koch Jacobsen skal i aktion i kvindernes hammerkast. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

12:05  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

12:30  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

12:45  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

12:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

13:03  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

13:10  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

13:35  

Op og hop (7)
Op og hop (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Jacinta, der tager på en drømmerejse til Frankrig.

13:45  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7) Samira elsker at lave sjov og spille teater. Det bryder Balder sig ikke om, og han indfører derfor forbud mod at grine på Sort Stue. Imens tester Oda Omvendt sin omvendt-zapper, og det lader til, at den virker igen. Hvordan går det, når hun zapper Samiras forældre? Vil Samira nogensinde få lov til at spille teater og lave sjov igen?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Leo savner musik fra jorden og foreslår, at de laver en musikkonkurrence på Bhilka. DiktaThor udnytter straks øjeblikket og foreslår, at den der vinder konkurrencen, vinder retten til Bakkeby! Nu må Sprinter og vennerne få et band op og køre. Det er bare svært, når ingen på Bhilka ejer nogen musikalske evner.

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

14:03  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

14:05  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:25  

Onkel Rejes fede sommerferie (11)
Onkel Rejes fede sommerferie (11) Krølle har fødselsdag og bliver fejret til den helt store guldmedalje. Der er både flødebollekonkurrence, ballonklovn og dans, men da Skidrik finder ud af at Didrik også er inviteret, mener han at det skal udnyttes. For nu har de chancen for endelig at tilintetgøre Onkel Reje.

14:40  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

14:55  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

DR1
DR2

15:10  

EM Udspring: 1m vippe (k), direkte
EM Udspring: 1m vippe (k), direkte Det bliver både nervepirrende og fascinerende, når Europas bedste udspringere skal findes ved EM i Rom. Kommentatorer: Tobias Boldt og Claus Friislund

16:05  

European Championships: Atletik
European Championships: Atletik Det bliver en travl formiddag på Det Olympiske Stadion i München, når andendagen af EM i atletik går i gang. Mændenes tikamp fortsætter med de sidste discipliner i dag, og derudover er der en række indledende konkurrencer, også med dansk deltagelse. Axel Vang Christensen og Jakob Dybdahl Abrahamsen skal forsøge at kvalificere sig til finalen i 3000 meter forhindringsløb, og Katrine Koch Jacobsen skal i aktion i kvindernes hammerkast. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

16:30  

European Championships: Banecykling, direkte
European Championships: Banecykling, direkte Det er altid højintenst og begivenhedsrigt, når der er store mesterskaber i banecykling. Følg med fra European Championship i München. Kommentatorer: Mikkel Nygaard og Alex Rasmussen

TVR

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:03  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:30  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:40  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Supervovser for fuld styrke: Vovserne standser en stor, styg robot + Supervovser for fuld styrke: Vovserne versus kuplen

17:00  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:05  

Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

17:13  

Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.

17:15  

Hemmelige dyr: Den fine fjer (1)
Hemmelige dyr: Den fine fjer (1) Liv på 8 år har fundet en flot og mystisk fjer under en bænk. Derfor har hun bedt Isabel komme til Haderslev for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der bor lige i nærheden.

17:30  

Sebastian på dybt vand (1)
Sebastian på dybt vand (1) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr ind på Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal der flyttes over 200 piratfisk. En opgave der udsætter både flytteteam og fisk for fare. Det handler om ikke at komme for tæt på piratfiskenes savtakkede tænder og om at få de fascinerende fisk frem i tide, så de ikke dør af iltmangel.

17:50  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

DR1

18:00  

EM Svømning: Finaler, direkte
EM Svømning: Finaler, direkte Der skal findes en perlerække af europæiske mestre, når EM i svømning på lang bane løber af stablen i Rom. Kommentatorer: Kristian Pedersen og Tobias Bjerg

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Skattejagt på museet (1:6)
Skattejagt på museet (1:6) Frederik Cilius og Philip Faber er tilbage på skattejagt - denne gang på M/S Museet for Søfart. Jagten går fra en lagerbygning i Helsingør til toppen af én af de smukkeste kirker i København og undervejs støder de både på beretninger om druknede, der fik pumpet tobaksrøg op bagi, fortællingen om hvordan telekommunikationen kom til Kina og meget, meget mere. Så er spørgsmålet blot: Hvad skal med i den endelige udstilling?

DR2

19:15  

European Championships: Atletik, direkte
European Championships: Atletik, direkte Hvem er de hurtigste løbere i Europa? Det får vi svaret på i aften, hvor der er semifinaler og finaler på den ultimative sprintdistance, 100 meter, for både mænd og kvinder, muligvis med dansk deltagelse. Der skal også findes en europamester i længdespring og diskoskast, men de danske øjne vil især hvile på finalen i 5000 meter, hvor Joel Ibler Lillesø skal forsvare de danske farver. Endelig slutter to dages intens konkurrence for de alsidige atleter i tikampen, når de to sidste discipliner bliver afviklet. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

18:01  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:10  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:44  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

18:44  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

18:46  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:15  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont: Tornadojægerne
Horisont: Tornadojægerne I USA hærger tornadoer oftere og oftere, og ingen ved præcist, hvor og hvornår de rammer. Det koster menneskeliv og ødelæggelser for milliarder af dollars. Nu vil et forskerhold løse tornadoernes gåde og derfor bliver de nødt til at studere dem helt tæt på. Med risiko for selv at blive ramt af de voldsomme vinde..

21:45  

PostNord Danmark Rundt 2022: 1. etape
PostNord Danmark Rundt 2022: 1. etape Et fyldigt sammendrag af den 31. udgave af PostNord Danmark Rundt, der begynder i Allerød, der for første gang er startby for en etape af PostNord Danmark Rundt. Her venter de første 222,6 kilometer af årets udgave, der fra Allerød skærer tværs ned gennem Sjælland, inden en 10 kilometer lang rundstrækning sender feltet rundt i målbyen, Køge. Her venter tre omgange i kystbyen, inden det forventede sprinteropgør på Vordingborgvej afslutter løbets første etape. Kommentatorer: Tobias Hansen og Brian Nygaard

22:05  

Mordene i Brokenwood II (2:4)
Mordene i Brokenwood II (2:4) Newzealandsk krimiserie fra 2015. (The Brokenwood Mysteries) Der er noget råddent i Brokenwood by. En ung skuespiller falder død om efter en opførelse af 'Hamlet'. Det står hurtigt klart om, at den unge mand er blevet forgivet. Nu er det op til kommissær Mike Shepherd at finde ud af hvorfor - og af hvem.

23:35  

Alene i vildmarken II (5:8)
Alene i vildmarken II (5:8) Sult og isolation påvirker nu deltagerne til dybere eftertænksomhed og en længsel efter mening. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd. Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

DR2

23:00  

Den dømte: Hvem dræbte Matty? (2:4)
Den dømte: Hvem dræbte Matty? (2:4) Britisk krimidramaserie fra 2021. (Innocent) Mattys gamle klassekammerat Anna havner i Braithwaites søgelys. Hvorfor afgav hun falsk forklaring ved retssagen mod Sally? Men også Mattys forældre kaldes ind til afhøring, da familiens læge deler en sprængfarlig fortrolig oplysning. Samtidig vender Sally tilbage til sin gamle skole, hvor hun får en temmelig blandet modtagelse.

23:45  

Vidunderlige græske øer (3:6)
Vidunderlige græske øer (3:6) Britisk naturserie fra 2020. (Greek Islands with Julia Bradbury) Santorini er en af verdens mest berømte destinationer. Hvert år tiltrækkes næsten to millioner mennesker af øens flotte solnedgange. Men den populære ø er mere end det. Tag med Julia Bradbury på opdagelsesrejse rundt efter det skjulte Santorini - fra øens mange vandrestier og det højeste punkt byen Pyrgos - og til den lokale delikatesse lavet af hestebønner og ikke mindst fiskernes utrættelige kamp mod engangsplast.

TVR
DR1

00:20  

Mord med dr. Blake (10)
Mord med dr. Blake (10) Australsk krimiserie fra 2013. (The Doctor Blake Mysteries) Ballarats første kvindelige læge har hængt sig selv. Sådan ser det i hvert fald ud ved første øjekast. Dr. Blake konstaterer imidlertid hurtigt, at dr. Mahoney var død, allerede inden hendes lig blev hængt op i hospitalets vaskeri. Skal morderen findes blandt hospitalets øvrige ansatte?

01:15  

Taggart: Farligt spil
Taggart: Farligt spil Skotsk krimi fra 2006. (Taggart: Pinnacle) Den karismatiske leder af et pyramidefidus-syndikat, Tina Brogan, findes myrdet med munden proppet fuld af pengesedler. Alle spor synes at pege på Brogans alkoholiserede ægtemand, Terry, men alligevel er Jackie Reid sikker på, at han er uskyldig. En teori, hun står helt alene med. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Mike Alexander.

02:25  

Guld på godset (1)
Guld på godset (1) Fire af Danmarks smukkeste slotte lægger deres historiske vægge til, når nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter priser på danskernes medbragte arvestykker og antikviteter. I denne uge åbner Ledreborg Slot sine døre, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af slotsejer Silvia Munro, som er opvokset på slottet. Hun har mange barndomsminder og tankevækkende historier fra de overdådige sale, det historiske køkken og den smukke slotskirke. Vurderingseksperterne sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter sætter deres skatte til salg foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for et smukt historisk guldsmykke og et ganske særligt maleri. Sendt første gang 26.06.13

02:25  

Guld i Købstæderne - Middelfart (2:2)
Guld i Købstæderne - Middelfart (2:2) Der er smil på læben, når et lille Jens Juel-maleri bliver vurderet til mere end 300 gange den oprindelige pris. Opkøberne bliver presset til det yderste i forsøget på at købe en Saltovase. Og så ser Sofie Østergaard Middelfart fra toppen af Lillebæltsbroen.

03:25  

Sporløs (8:8)
Sporløs (8:8) Sporløs har flere gange rejst i Bulgarien, hvor vi har mødt barske fortællinger fra landets børnehjem. Historier om manglende omsorg, fysisk afstraffelse og sågar dødsfald. Kasper Christensens historie er ingen undtagelse. Også han har dunkle minder fra sin tid på børnehjemmet. I denne specielle udgave af Sporløs rejser vi tilbage til Bulgarien sammen med Kasper for at lede efter hans biologiske mor, men også for at undersøge, hvordan forholdene er på de bulgarske institutioner i dag.

DR2

00:10  

You Were Never Really Here
You Were Never Really Here Prisbelønnet britisk thrillerdrama fra 2017. Joe er en brutal og martret krigsveteran, der lever af at opspore forsvundne piger. Da en senators teenagedatter bliver kidnappet, hyres Joe til at redde hende. Joes mission fører ham dybt ind i en korrupt og ultravoldelig underverden, der også bringer ham i kontakt med hans eget indre mørke og hans længsel efter udfrielse. Joaquin Phoenix modtog Cannesfestivalens pris for bedste mandlige skuespiller for sin præstation som Joe, mens Lynne Ramsay, filmens instruktør, fik prisen for bedste manuskript. Medvirkende: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Judith Roberts m.fl. Instruktion: Lynne Ramsay.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, HOENG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0816062629