Høng
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 5. december 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 5. december 2023

DR1

05:35  

Jordemoderen XI: Julespecial (2:2)
Jordemoderen XI: Julespecial (2:2) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Nancy forbereder sig på sine sidste jordemodereksaminer. Samtidig er det alle mand på dæk, mens Nonnatus House gør sig klar til en travl jul. Hjemmet bliver fyldt med vordende mødre, hver med deres egne udfordringer.

06:20  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Ingrid og Arvid ønskede aldrig noget andet end at leve af søen og gården på Helgenes. Naboen Oddvar er derimod ikke sikker. Valgte han rigtigt, da han flyttede hjem?

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:49  

Kloden i brand (2:2) Skarpe parenteser og druknede stater
Kloden i brand (2:2) Skarpe parenteser og druknede stater Skåltalerne ville ingen ende tage, da COP 21 i 2015 sluttede med den stort anlagt Paris-aftale, der skulle redde klodens klima fra katastrofekurs. Hvordan gik det til, da Paris-aftalen blev vedtaget? Hvilke tråde blev der trukket i, hvem var de stærke spillere, og hvad er aftalen værd, hvis folk forlader den, og ingen holder målene? Hvert år samles 30.000 mennesker for at diskutere klodens klima. Det har de gjort i 30 år, og alligevel bliver vi ved med at se grafer, der går den gale vej og et stadigt vildere vejr. Hvis verdenssamfundet har fundet ud af, der er et problem, hvorfor løser vi det så ikke? Hvorfor mødes alle de mennesker til Klimatopmøde hvert år? Og vil de nogensinde kunne gå i takt i tide, inden det er for sent?

08:30  

Inspector Morse: Den græske forbindelse
Inspector Morse: Den græske forbindelse Engelsk krimi fra 1991. (Inspector Morse: Greeks Bearing Gifts) Da kokken på en græsk restaurant findes myrdet, aner Morse en forbindelse til universitetets fakultet for klassiske studier, mens Lewis får lejlighed til at lufte sine sparsomme græskkundskaber. Sagen spidser til, da den afdødes seks måneder gamle nevø bliver bortført. Hvordan passer puslespillets mange brikker sammen? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Tuckerman: James Hazeldine. Instruktion: Adrian Shergold.

DR2

06:10  

Deadline: Slut med sorte investeringer?
Deadline: Slut med sorte investeringer? COP28 er skudt i gang, og et centralt spørgsmål hænger i luften på klimatopmødet i oliestaten Dubai: Om der skal sættes en slutdato på investeringer i udvinding af fossile brændsler. Astrid Berg spørger Socialdemokratiets klimaordfører, aktivisten og pensionskassen med flest penge i olie, gas og kul, om det går hurtigt nok med at sige stop til danske penge i den fossile sektor.

06:35  

Deadline: COP28 - de største slagsmål
Deadline: COP28 - de største slagsmål En skæbnestund for fossile brændslers fremtid, der bør blive begyndelsen på enden for klodens faretruende temperaturstigninger. Det er forhåbningerne til COP28. Men kan dette års klimatopmøde forhindre et klimakollaps, og kan verdens lande med stærke modsatrettede interesser overhovedet nå til enighed om et kompromis? Issa Mahmoud Jeppesen undersøger de største stridspunkter under COP28.

07:00  

Deadline: Altmans altruisme
Deadline: Altmans altruisme Han blev fyret under stort postyr, men få dage efter var han tilbage i direktørstolen med en spritny bestyrelse i ryggen. Sagen om en af kunstig intelligens' mest prominente skikkelser, Sam Altman, har ikke alene skabt røre i en af verdens førende AI-virksomheder. Den har også rejst det skæbnesvangre spørgsmål: Om profit er i gang med at trumfe etik og altruistiske idealer midt i en ny digital revolution.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (1)
Ramasjang Mysteriet III (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:35  

Hunden Ib - finder en perle
Hunden Ib - finder en perle

05:40  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

06:45  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8)

06:55  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (5:24)
Ramajetternes Jul (5:24) Selma har taget styringen i lufthavnen og hun udtænker en listig plan, der skal afsløre, hvem det er, der ødelægger tingene for Ramajetterne. Imens kæmper Øvst en hård kamp for at finde frem til adressen på den mystiske K. Rampus.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (8)
Hey Duggee (8)

07:40  

Simon
Simon

07:45  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

07:55  

Paddington II: Bliver låst ude juledag
Paddington II: Bliver låst ude juledag

08:05  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (20)
Vidundervovsen Vaffel (20)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (1)
Det store Ramasjang Mysterie (1) Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (183)
Antikkrejlerne med kendisser (183) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (182)
Antikkrejlerne med kendisser (182) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (20:25)
Antikkrejlerne XXVI (20:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (19:25)
Antikkrejlerne XXVI (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave
Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave En han-edderkop leder efter en hun-edderkop, som han kan parre sig med. Men en hun-edderkop kan godt finde på at spise en han-edderkop. Så han-edderkoppen må tage en gave med til hende, for ikke blive spist. Hvad tror du han giver hun-edderkoppen i gave?

09:17  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne? Et træ er blevet fældet. Det er et dyr, som har gjort det. Hvis vi kigger nærmere på træet, finder vi noget, som måske kan lede os nærmere en opklaring af mysteriet. Der er nemlig bidemærker i træet. Hvilket dyr tror du mon, der kan fælde træer med tænderne?

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5)
Sød, nuttet og i fare - Sælen fra Hvidovre Havn (5) En stor sælunge ligger på bådebroen i havnen og vifter underligt med den ene luffe. Hannah og Julius beslutter at de vil hjælpe den, så de finder ud af, om den fejler noget. Der er mange hundeluftere på havnen, så børnene laver plakater, der advarer folk mod at gå alt for tæt på sælungen, der ser stresset ud. Men sælen bliver liggende...

09:30  

MikroMakkerne - Guldsmeden
MikroMakkerne - Guldsmeden Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på Guldsmeden, der både er en af de smukkeste flyvere og samtidig et grådigt rovdyr! De undersøger hvordan guldsmeden fanger dens bytte, og dyster selv I at blive den skarpeste insektjæger!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:04  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12)
Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12) Hr. Skæg kan ikke forstå, hvorfor ting forsvinder på hotellet. Og nu kommer den finske dame med den store frakke og siger, at alle tingene på hendes værelse er forsvundet. Men måske har damen selv noget med det at gøre?

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at dræbersnegle er farlige? Ta' med Lille Nørd på skovtur og se, om det lykkes Anders at få sneglene til at æde hans salat.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

11:30  

Skæg med bogstaver - G
Skæg med bogstaver - G Afsnit G. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant G, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en guitar i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med G.

11:55  

Vilde venner III (8)
Vilde venner III (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. De skal bygge et nyt hus til en stor gruppe bier, ringmærke to små tårnfalkeunger sammen med Fugle Bent og hjælpe tre måger, som har forvildet sig ind på en fodboldbane.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Peber og rådne vinduer
Frank & Kastaniegaarden - Peber og rådne vinduer Hesten Pilippa er begyndt at bide i låger og hegn, og Frank giver træværket en tur med peberkværnen for at få hende til at holde op. Hvad fatter gør er altid det rigtige ifølge H.C Andersen, men i stedet for en poser rådne æbler, så kommer Frank hjem med en vognfuld rådne vinduer.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Stormsikring og indianerbananer
Frank & Kastaniegaarden - Stormsikring og indianerbananer Den første efterårsstorm er bebudet, så Frank får travlt med at sure alle Kastaniegaardens stilladser fast. Selvom Frank ikke er vild med plastik, så er det godt til ukrudtsbekæmpelse og det sparer diesel og plov. Kinakålene bliver bundet op, og så vil Frank forsøge sig med at plante indianerbananer. Et gammel termovindue får nyt liv. OBS: Termoruder fra før 1977 kan indeholde PCB, så de bør ikke benyttes.

12:45  

Nak & Æd - en flodhest i Zambia (6:10)
Nak & Æd - en flodhest i Zambia (6:10) Sæson 9 (2018). De to venner er taget til Zambia igen. Her skal Jørgen og Nikolaj have et gigantisk dyr på kornet, det største de nogensinde er gået efter. En flodhest. Men det er ikke uden tøven, at de går på jagt, for er det overhovedet i orden at skyde det store dyr, og hvad gør man med alt det kød, hvis det lykkes? Der er meget at tænke over. Ikke mindst fordi at alternativet er en abe med meget blå boller.

12:45  

Nak & Æd - en sej ved Det Gule Rev (5:10)
Nak & Æd - en sej ved Det Gule Rev (5:10) Sæson 9 (2018). Langt ude i havet mellem Danmark og Norge ligger Det Gule Rev. I dybet mellem de forliste fiskekuttere står tusindvis af sej, og sådan en vil Jørgen og Nikolaj have på krogen. Men så skal alt gå op i en højere enhed. Både vejret, udstyret og heldet skal være med de to venner. Ellers kommer de slet ikke ud på det åbne hav, hvor de store fisk findes.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (9:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (9:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er populært blandt kunstnere, og Rick starter med at besøge keramikeren Catherine Lucktaylor, der har lavet en samling kunst kaldet 'Wild Cornwall'. Efter besøget viser Rick, hvordan han renser en havbars og laver en fin ret med hvidløg, ingefær og forårsløg. Derefter møder Rick forfatteren Patrick Gale, som har skrevet en bog om digteren Charles Causleys fascinerende liv.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (8:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (8:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) I 1800-tallet arbejdede 25% af Cornwalls befolkning med mineindustrien. Mænd knoklede i ekstrem varme en hel times rejse under jordens overflade, og unge kvinder knuste sten med tunge forhammere. Rick undersøger også en kirke med 600 år gamle vægmalerier og besøger en producent af botanisk spiritus. Han laver sin egen version af platinum pudding, en royal dessert kreeret til dronning Elizabeth II's 70-års jubilæum.

13:55  

Jul med Price og Blomsterberg (2:4)
Jul med Price og Blomsterberg (2:4) Konditor Mette Blomsterberg og amatørkok James Price har indtaget historiske Erik af Pommerns Kammer på Kronborg Slot med de fineste råvarer, gryder, potter, pander - og julepynt. James serverer herremad for Mette, når han langtidsbraiserer lammeskank med urter og grøn kartoffelmos. De to gourmeter har efterhånden tilbragt mange timer sammen i et køkken, og med Mettes perfektionistiske øjne i nakken går James mere op i udseendet af sine retter end nogensinde før. Hun hjælper ham med at servere lammeskankernes grønne kartoffelmos på en hidtil uset måde. Mette forfører James' smagsløg med en gammeldags vaniljefromage pyntet med hvide chokoladevifter, og da hun placerer det hele på en bund af sveskemos, er han helt solgt. Dagens afsluttes i Kronborgs kældre i skæret fra stearinlys og århundreders danmarkshistorie. Sendt første gang 03.12.12

14:20  

Hammerslag 2017 (8)
Hammerslag 2017 (8) Hammerslag er rykket syd for Aarhus for at tage pulsen på byerne i oplandet. Første hus ligger lidt uden for Malling, og er en nyere ejendom, der ligger med en fabelagtig udsigt over Norsminde fjord. Herefter bevæger vi os lidt sydligere til Odder, der bliver mere og mere attraktiv for børnefamilier, som gerne vil lidt væk fra storbylivet. Sidste bolig ligger i det naturskønne Skanderborg, hvor vi har fået fingre i et smukt byhus, der ligger lige ned til søen. Vært: Christian Degn

14:20  

Hammerslag 2017 (7)
Hammerslag 2017 (7) Hammerslag tager i aften et kig på smilets by Aarhus, der i løbet af det seneste års tid er blevet særdeles populær i det store udland. Vi starter lige midt på strøget, hvor der skal gættes pris på en New York-inspireret lejlighed. Herefter går turen til det prisvindende byggeri Isbjerget, som ligger i den nye bydel Aarhus Ø... Og sidst men ikke mindst skal mæglerne besøge en af Aarhus' hyggeligste gader - en gade hvor vært Christian Degn altid selv har drømt om at bo - og hvor det så er, ja det løfter vi sløret for i Hammerslag... Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:15  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

12:35  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:51  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

12:53  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

12:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

12:55  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

12:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

12:58  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I dagens løb skal de fredselskende blomsterbørn fra Team Hippie slås med de stjerneseje Rumtosserne, der har fået wildcardet for den fedeste bil. Der bliver fuld fart frem, når holdene ræser ned ad striben, zig-zagger sig igennem Specialbanen mellem varehylderne i et supermarked, og drøner rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:20  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:30  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:40  

Sofus II (4)
Sofus II (4) Sofus lander hos Tvillingerne Frida og Nanna. De bor i en lejlighed i Aarhus, men nu skal de flytte til et hus med have. De pakker og pakker, men da flyttemanden kommer, bliver Nanna bange for at de ikke har fået alle hendes tøjdyr med. Ude i det nye hus giver tvillingerne Sofus en farvelgave inden de skal sove.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7) Trillingerne har fået en ide - de vil være superhelte og overtage tjansen efter Sprinter. Men da de forsøger at tage sagen i egen hånd og fange Cleopatra, kommer de i endnu større problemer end dem, de prøvede at løse...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

14:00  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Trillingerne har fået en stor maskine i udklækningssgave. Nu kan de også være seje, ligesom Sprinter! Men da de alle har en controller, der styrer den store maskine, er det tydeligt, at det kun kan ende i kaos. Et kaos, som kun DiktaThor kan stå bag. Sprinter må nu få trillingerne til at samarbejde, så de kan klare DiktaThor og hans onde plan.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

14:45  

Kika og Bob (13)
Kika og Bob (13) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Kender Du Typen? 2020 - med slik og strømpebuksecreme
Kender Du Typen? 2020 - med slik og strømpebuksecreme Hvem er det, der smører benene ind i brun creme og elsker bland-selv-slik? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger en lejlighed på 9. sal på Islands Brygge. Vært: Mads Steffensen.

15:05  

Kender Du Typen? 2020 - med kanindragt og kopsamling
Kender Du Typen? 2020 - med kanindragt og kopsamling Hvilken kendt dansker lufter sin hund iført kanindragt og mindes oplevelser ved at købe nye kopper? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger en villa i Viborg. Vært: Mads Steffensen

15:35  

Fader Brown VIII (9:10)
Fader Brown VIII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En sladderjournalist bliver myrdet efter at have truet med at bringe et modehus' hemmeligheder frem i lyset.

16:20  

Fader Brown VIII (10:10)
Fader Brown VIII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Fader Brown efterforsker to mystiske dødsfald ved et familieejet tårn.

16:20  

Fader Brown IX (1:10)
Fader Brown IX (1:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Goodfellow er vidne til, at Mallory retter en falsk anklage mod en uskyldig mand. Og så beder Goodfellow Fader Brown om hjælp.

17:05  

Jordemoderen XI (2:8)
Jordemoderen XI (2:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Trixie og søster Frances gør god brug af deres uddannelse, da de slutter sig til dr. Turner på celleforskningsklinikken, som tiltrækker mange patienter, der vil have taget celleprøver fra livmoderhalsen. På klinikken undersøger søster Frances en nygift kvinde, som fremviser bekymrende symptomer.

DR2

17:30  

Flyindustriens danske ildsjæle
Flyindustriens danske ildsjæle Dansk dokumentar fra 2016 I en fjern afkrog af 1930ernes Europa tumler to flytosser med drømme om at bygge flyvemaskiner til både civilt og militært brug. Det virker som et umuligt projekt, men de er ikke til at stoppe og resultatet af deres indædte kamp for at skabe en dansk flyindustri kan stadig opleves rundt om i verden den dag i dag. Dette er historien om de to iværksættere Kramme og Zeuthen og deres kamp for at grundlægge en dansk flyindustri. Sendt første gang 15.06.2016

TVR

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Alle som mig
Karlas Fantalastiske Klasse - Alle som mig Der er ingen, der gider at lege med Karla og hendes nye løbehjul. Hvis bare alle i hele verden var præcis som hende, ville det være meget sjovere.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol III (1)
Paw Patrol III (1) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Sebastians Jul (5:24)
Sebastians Jul (5:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag skal Sebastian fodre kaniner med grønkål, men to af dem er stukket af, så han må fange dem. Rævene får nogle døde kyllinger at spise. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens farver | Får Mille fat i elefantlorten?
Jagten på regnbuens farver | Får Mille fat i elefantlorten? Motor Mille og Hr. Skæg skal have fat i en sjat elefantlort. Men hvordan gør man det, når man under ingen omstændigheder må gå ind i elefantburet? De to venner må tænke kreativt.

17:40  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

17:54  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

17:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Margit og Mads har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. I aften skal deltagerne blandt meget andet gætte prisen på et eksemplar af det første Anders And blad. Aftenens vinder går direkte videre til ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:40  

Det magiske tivoliteater (5:24)
Det magiske tivoliteater (5:24) Gabriella har en hemmelighed, hun ikke vil have, de andre skal vide noget om. Johanne kan se, at teateret går dårligt, men Luka vil gerne arbejde for teateret helt gratis.

20:00  

VM Håndbold 2023: Før kampen Danmark - Rumænien
VM Håndbold 2023: Før kampen Danmark - Rumænien Danmark spiller den sidste kamp i den indledende pulje ved VM på hjemmebane. I VM-studiet I Boxen i Herning sidder Tina Müller klar sammen med Camilla Andersen og Lotte Grigel.

20:30  

VM Håndbold 2023: Danmark - Rumænien, direkte
VM Håndbold 2023: Danmark - Rumænien, direkte

DR2

18:00  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (1:3) - Kong Minos Palads Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun på Kreta, hvor den britiske arkæolog Arthur Evans opdagede kong Minos' mytiske palads - og den første vestlige civilisation, der var gemt og glemt i næsten 3000 år. En opdagelse, der senere har mødt stor kritik blandt nutidige arkæologer.

19:00  

Nations League: Danmark - Island (k), direkte
Nations League: Danmark - Island (k), direkte

20:15  

Nations League: Danmark - Island (k), direkte
Nations League: Danmark - Island (k), direkte

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde fanger en rød kænguru til sin Zoo med en superladet magnetisk boomerang. Mens jægeren støder ind i vanskeligheder med pungdyret, forsøger vores helte at klare den udfordring, som McFældes værktøj har skabt. Denne gang er de helt klart oppe imod noget større, end de kan klare. Men nogen gange kan mindre gøre mere

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn De mesterlige monsterbørn dykker dybere ned i tidsslimens fascinerende verden. Denne substans er monsterjægerens mest effektive våben.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:05  

TV AVISEN
TV AVISEN Yderligere fire personer fra den danske evakueringsliste har i dag forladt Gaza. Siden våbenhvilen udløb fredag har Israel angrebet hundredevis af mål i Gaza. Og i dag har der især været voldsomme bombeangreb i den sydlige del. Ifølge de Hamas-kontrollerede sundhedsmyndigheder i Gazastriben, har over 300 palæstinensere mistet livet de seneste to døgn.

21:15  

VM Håndbold 2023: Danmark - Rumænien, direkte
VM Håndbold 2023: Danmark - Rumænien, direkte

21:55  

VM Håndbold 2023: VM studiet
VM Håndbold 2023: VM studiet

22:20  

Horisont: Narkohavnen
Horisont: Narkohavnen Antwerpen er blevet centrum for narkosmugling til EU. Kokainen vælter ind i havnen og myndighederne kan ikke følge med. Byen terroriseres af narkobander og justitsministeren måtte gå i skjul på grund af trusler. Situationen er så ekstrem, at politiet kalder narkotikasmuglingen en trussel mod EU´s sikkerhed.

22:45  

Top dog II (3:6)
Top dog II (3:6) Svensk thrillerserie fra 2023. Emily er rystet efter at være blevet beskudt, og Teddy opsøger hende for at tjekke, om hun er okay. Anina har fundet mobilen, som Chamon har gemt. Niko har indset, at mobilen indeholder følsomt bevismateriale, og han går i panik - de må straks gå i skjul.

23:25  

Top dog II (4:6)
Top dog II (4:6) Svensk thrillerserie fra 2023. En person er død, og drabet var en fejltagelse. En fejltagelse, som Devin og hans bande meget vel kan komme til at betale for. Samtidig er Emilys eneste chance for at redde sit nye job at få sat Isak og Teddy bag tremmer. En telefon er måske løsningen på alle hendes problemer.

DR2

21:40  

Hjælp, det er jul (5:24)
Hjælp, det er jul (5:24) Smil, for helvede. Niels har deadline på de sidste billeder til Føtexavisen, men Helle insisterer på, at han skal fotografere børnene i stedet, så hun kan få sendt årets julekort af sted. Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

21:45  

Explainer - Hvordan blev Pusher Street Nordens største hashmarked?
Explainer - Hvordan blev Pusher Street Nordens største hashmarked? Selvom Pusher Street ikke er længere end omkring 100 meter, er gaden en af de mest omtalte i Danmark. Og sådan har det været i flere årtier. Christiania startede som en drøm om en fristad, men nu står de også med en gade, der styres af den kriminelle underverden. Men hvorfor er det sådan?

21:51  

Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre?
Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre? FN's Sikkerhedsråd stod overfor en svær opgave, da konflikten mellem Israel og Hamas udviklede sig til krig i oktober. Opgaven blev kun vanskeligere af, at nogle få lande har en vetomagt, som de valgte at bruge. Men hvorfor har nogle lande overhovedet mere magt end andre?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Colosseums blodige historie (7:8)
Colosseums blodige historie (7:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) Rom, år 192 e.Kr. Gladiatorer har lige så lav status som prostituerede og alfonser. Så træder kejser Lucius Aurelius Commodus ind i Colosseums arena som gladiator. Han har overtaget det mægtige Romerrige fra sin far Marcus Aurelius - og er hans diametrale modsætning. Commodus får hurtigt fjender blandt eliten i senatet. Da imperiet smuldrer, og Commodus' popularitet styrtdykker, bliver det begyndelsen på Romerrigets lange forfald. Uegnet for børn.

23:25  

Dronningerne Elizabeth I og II: De magtfulde
Dronningerne Elizabeth I og II: De magtfulde Britisk dokumentarserie fra 2021. (Elizabeth I and II: The Golden Queens) Elizabeth den Første og Anden kom begge fra et liv i skyggen. Men helt uventede begivenheder ændrede alt for dem. Her ser vi nærmere på de mange lighedspunkter mellem de to dronninger - der begge har overvundet tragedier og modgang og sikret sig en plads i historien som to af Storbritanniens længst siddende og dygtigste monarker.

TVR
DR1

00:10  

Alene i vildmarken (2:7)
Alene i vildmarken (2:7) Naturvejlederen Rikke kunne ikke ønske sig at tage i vildmarken med andre end sin far Aslak. Og de er kommet for at vinde. Ingeniøren Ulla er lige fyldt 60 år og tager i vildmarken på soloeventyr. Ulla ser muligheder i alt det, hun finder på sin vej. En voldsom vejrmelding ændrer dog planerne for begge hold, der må evakueres.

01:10  

Fader Brown VIII (6:10)
Fader Brown VIII (6:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mrs. McCarthy har heldet med sig i kirkens bingospil, med lidt hjælp fra en spåmand.

01:10  

Fader Brown VIII (5:10)
Fader Brown VIII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Mestertyven Hercule Flambeau har fået en rival, der bliver ved med at stjæle værdifulde ting for næsen af ham. Flambeau opsøger fader Brown for at få hjælp - og afslører, at hans nye konkurrent faktisk er hans egen datter, som han ikke længere har forbindelse med. Brown ser en mulighed for at redde en sjæl og lover at hjælpe med at finde hende.

01:55  

Taggart: En hjælpende hånd
Taggart: En hjælpende hånd Skotsk krimi fra 2006. (Taggart: The Caring Game) En voldsdømt nabo, en frustreret søster, en hemmelighedsfuld chef og to unge pengeindsamlere. Sådan lyder listen over mistænkte, da den 20-årige Kyla findes myrdet i sit badekar. Mens hans kolleger forsøger at nå til bunds i sagen, har Robbie Ross sine egne problemer at slås med. Hans ekskone har planer om at flytte til Canada sammen med parrets søn. Kan Robbie overtale hende til at ændre planer? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: James Henry.

03:05  

Rick Steins elskede Cornwall III (7:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (7:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Havdisen hænger lavt over vandet, og Rick starter dagen med at lave en krydret shakshuka til morgenmad. Derefter går han ombord på færgen King Harry for at nyde en naturskøn tur over Fal-floden. Efter en rundvisning på den økologiske Soul Farm laver han en radicchio-tærte. Sammen med radioværten Petroc Trewlawny dykker de ned i den Oscar-vindende komponist sir Malcolm Arnolds værker, der var inspireret af Cornwall.

03:05  

Rick Steins elskede Cornwall III (6:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (6:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick tilbringer en eftermiddag på Porthgwarra-stranden med kunstneren Hannah Woodman, hvis arbejde er inspireret af landskab i West Cornwall. Rick møder også Pip og Matt Smith og en flok på seks hundrede hjorte. Gården har tilhørt Pips families i over tre århundreder. Rick vender tilbage til sit køkken i Padstow for at lave en storslået venison wellington med noget meget fint økologisk hjortekød.

03:35  

Antikkrejlerne XXVI (18:25)
Antikkrejlerne XXVI (18:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Antikkrejlerne med kendisser (180)
Antikkrejlerne med kendisser (180) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:10  

Fra det vilde hav
Fra det vilde hav Langs det isnende vinterhavs kyster står et netværk af frivillige klar til at redde nødstedte havdyr fra olie, plastik og klimaforandringer. Men atlanterhavsstormene tager kun til i styrke, og dyrene forsvarer sig med næb og klør mod de velmenende redningsfolk. Fra det vilde hav er en sanselig dokumentarfilm om det komplekse møde mellem menneske, dyr og natur.

01:00  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (5:6)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (5:6) Amerikansk dokumentarserie 2020. (Eli Roth's History of Horror) De uhyggelige børn i film kan være skræmmende. Især hvis man er forælder. Børnene viser sig i mange forskellige skikkelser. Nogle er født med ondskaben i sig. Nogle få af dem er søde børn, der er blevet besat af onde ånder. Og så er der Carrie, en sød pige, der gør nogle meget slemme ting.

01:45  

Fall River: Mord i satankulten (2:4) - En pagt med djævelen
Fall River: Mord i satankulten (2:4) - En pagt med djævelen Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Fall River) Satan spiller en fremtrædende rolle under retssagen mod Carl Drew. Den såkaldte 'Satanic Panic' hærger landet, og befolkningen frygter at satanister er på spil alle steder. Carl påstår han er uskyldig, men det ignoreres. Chefefterforskeren hjemsøges af sin egen efterforskning og lover at råde bod på Carls uretfærdige dom. Efter seks års jagt på nye beviser afslører han en chokerende sandhed.

02:40  

Trumps amerikanske blodbad
Trumps amerikanske blodbad Amerikansk dokumentar fra 2021. (Trump's American Carnage) Fra sin allerførste dag som præsident førte Donald Trump krig mod sine fjender: medierne, demokraterne og ledelsen af hans eget parti. Her fortælles historien om, hvordan Trumps embedsperiode lagde grunden til bitter splittelse, mistillid, racisme, vold og oprør. Hvordan kunne det komme så vidt? Og hvem er ansvarlig?

03:30  

Kærlighed i terapi II (7:9)
Kærlighed i terapi II (7:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Brock og Kristi vender tilbage fra en vellykket ferie, men bliver ramt af hverdagens problemer. Orna får et gennembrud med Sean. Og Josh og Natashas forhold går i en overraskende retning.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HOENG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1204181429